VAUHTIPAJA

Halusitpa sitten tekniikan päivityksen, alkuperäisen vakiomoottorin kunnostuksen tai kisamoottorin, me toteutamme. Laitteen iällä ei ole väliä.

Olemme rakentaneet ahdettuja moottoreita vuodesta 1992, toteuttaneet niitä Roots-ahtimilla, yhdellä turbolla, kahdella turbolla tai ruuviahtimella. Omaamme kokemusta yksi sylinterisestä aina mammuttimaisiin V12. Myös eksoottiset, kuten Dodge Viper V10 on meille tuttu. Toimitamme osat lukuisilta luotettavilta toimittajilta omilla rahdeilla, joten saat osasi nopeasti, helposti ja edullisesti. Jos haluat jonkun osan jostain päin maapalloa, me hommaamme sen tai jos et löydä mitä haluat, voimme myös valmistaa sen.

Yleensä käytämme tekemämme moottorit säädettävänä moottoridynamometrissä.

Nykypäivänä on yhä suositumpaa päivittää vanha kulunut tekniikka uudenaikaisella moottorilla ja vaihteistolla. Tällä saavutetaan lukuisia etuja luotettavuuden, käyttömukavuuden ja käyttökustannusten osalta. Me voimme toimittaa tarvittavat osat, tehdä muutostyöt osittain tai kokonaan avaimet käteen-periaatteella.

Tarvittaessa voimme hoitaa kuljetukset ammattimaisesti, säältä ja katseilta suojattuna, isolla umpitrailerilla.

Korityöt

Olemme erikoistuneet autojen teknisiin muutostöihin ja myös autojen korien kunnostukset ovat vahvaa osaamistamme. Korien korjauksiin tilaamme uudet korjauspellit tai tarvittaessa valmistamme ne itse. Mittavatkin muutos- tai entisöintityöt onnistuvat ammattitaidolla.

Työvaiheina purku, hiekka- tai soodapuhallu tai korkeapainevesipesu, korigrillissä, happokylpy, tarvittaessa kori kiinnitetään runkopöytää joka mahdollistaa mittavienkin korikorjauksen tekemisen tukevasti ja ilman pelkoa korin mittojen muuttumisesta.

Työpaja

Muutamme jousitukset, teemme jousitustyypin-, akselistomuutokset, jarrupäivitykset. Teemme muutokset, korjaukset ja valmistamme tarvittaessa osat. Tuttuja kohteita ovat veneiden potkurit, autojen imusarjat, jäähdyttäjät ja välijäähdyttäjät. Teemme putkitöitä, valmistamme pakoputket, pakosarja, turbopakosarjat, ahtoputket, imuputket, putkirungot, turva- ja lavakaaret, veneiden- ja talojen kaiteet, peräkärryt, niiden muutokset ja korjaukset.

Materiaaleina teräs, ruostumaton teräs, messinki ja alumiini.